Hyvinvointineuvoja

Hyvinvointisi parhaaksi

Julkaistu 2.7.17

Muokattu 12.11.17

Kotimainen luonnonkosmetiikka

Hamppukosmetiikka

Kasvovoide  30 ml  25€å
Ihoöljy  30 ml  22€3
Suihkugeeli  250 ml  14€
Shampoo  250 ml  14€
Käsi-ja vartalovoide  150 ml  24€

”Kosmetiikassa käytettävä hamppuöljy saadaan kylmäpuristamalla hampunsiemenestä. Kaikki siementuotanto on kotimaista. Öljynpuristus tapahtuu Impolan Kasvitilalla ja kosmetiikan valmistus Suomessa laadukkaan sopimusvalmistajan toimesta. Tuotteilla on FI-NATURA sertifikaatti. Kaikki kosmetiikan raaka-aineet täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit.

Hamppuöljy on erinomainen ihonhoidossa sen sisältämien monipuolisten omega6- ja omega3-rasvahappojen ansiosta. Hamppuöljy sisältää myös arvokasta ja kasviöljyissä harvinaista gammalinoleenihappoa (GLA,omega6) ja stearidonihappoa (SDA, omega3). Molemmat ovat biologisesti arvokkaita ja tärkeitä ihmisen rasva-aineenvaihdunnalle ja saattavat ehkäistä tulehduksia. Lisäksi öljyssä on runsaasti E-vitamiinia. Öljyn vihreä väri tulee lehtivihreästä, mitä hampunsiemen luonnostaan sisältää.

Kosmetiikkasarjan perustaminen lähti liikkeelle asiakkailta saamastamme hyvästä palautteesta elintarvike-hamppuöljyn käytöstä, sekä sisäisesti että ulkoisesti, atooppisen ihon hoidossa.”  – Impolan kasvitila –

Oma kokemukseni: On erittäin rauhoittava punakalle ja ärtyneelle iholle sekä tulehtuneeseen näppyiholle. Minulla on säilöntäaineallergia ja moni kosmetiikka ei käy, mutta ilahduttavaa, tämä sarja sopii minun iholleni erinomaisen hyvin.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.