Hyvinvointineuvoja
Hyvinvointisi parhaaksi
Turvottaako tai närästääkö syönnin jälkeen? Pöriseekö suolistossa? Tuliko taas jälleen kerran syötyä liian paljon? Enkä liian rasvaisia ruokia?
Tärkeä tekijä vatsan toiminnassa on vatsahappojen ja entsyymien tasapaino, jotta ruoka pilkkoutuu oikein. Olisiko aika korjata alkysyy vatsan ja suoliston huonoon toimivuuteen?
Syöt ravinnerikasta ruokaa sekä paljon vitamiineja ja hivenaineita, mutta elimistösi ei ehkä saakaan niitä kuin murto-osan käyttöönsä. Näin käy mm. silloin, kun vatsahapot ovat huvenneet esim. runsaiden tulehduskipulääkkeiden sekä liiallisten vatsahapposalpaajien syönnistä, tai stressistä ja iän myötä suolahapon tuotanto heikkenee. Vitamiinien ja ravinteiden imeytyvyys hapottoman vatsan johdosta voi olla todella heikkoa. Suolistoon meneekin huonosti pilkoutunutta ruokaa, aiheuttaen huonoja happoja, jotka saattavat aiheuttaa närästystä. Vatsahappo- ja entsyymitasapaino pitää olla aina kunnossa. Vatsahapon tehtävä mm. tappaa haitallisia bakteereja, kuten helikobakteerit ja sieniä. Vatsahappo estää myös asetaldehydin haitalliselta vaikutukselta. Vatsahapon tehtävä on ravistella B 12 vitamiini ruoasta, sekä muita vitamiineja. Vatsahappo on yksi tärkeimmistä ruoansulatukseen vaikuttavia tekijöitä. Hyvinvointimme perusta on toimiva vatsa! Katso lisää ruokavalio-ja terveysvideot
Usein sekoitamme närästyksen liikahappoisuuteen. Useiden tutkimuksien mukaan reilusti yli puolessa närästystapauksissa aiheuttajana on ollutkin vatsan matalahappoisuus, eli hapottomuus.
Mistä tietää onko happoja liian paljon vai liian vähän?
Yksinkertainen, turvallinen ja helppo vatsan happotesti:
Enaxium
Huikean hyvä tuote vatsan happojen tasapainotukseen ja matalahappoisuuteen on Qmedin Enaxium. Siitä löytyy kaikki työkalut vatsan toimintaan ja ruokailun jälkeiseen turvotukseen. Nopea apu ja erinomainen tuote rasvaisten grilliruokien ja juhlapäivien runsaan syömisen jälkeiseen ruoansulatukseen sekä parempaan oloon! Vatsan PH-arvo pitää olla alle 3 mielellään 2.
Miten Enaxium toimii?
Suolahappo sulattaa syötyä ravintoa ja 10 eri entsyymiä pilkkovat syödyn ravinnon rasvat rasvahapoiksi, proteiinit aminohapoiksi ja tärkkelyksen erilaisiksi sokereiksi. Suoliston herkät bakteerit kykenevät näin siirtämään ravintoaineet suolistosta verenkiertoon ja edelleen solujesi käyttöön.
Millaisia huomioita on havaittu?
Ruokailun jälkeinen turvotus vatsasta on kadonnut. Suoliston kunto on korjaantunut. Ravintoaineet, kuten B12 vitamiinin imeytyminen on tehostunut. Olotila on kevyt ja ihana.
Vaikuttavat aineet:
Suolahappo (Betaiinihyrdrokloridi) 150mg
Pankreatiini 100mg
Amylaasi 50mg
Proteaasi 50mg
Laktaasi (Appergillusoryzae 5.000 FCC) 50mg
Papaiini 25mg
Bromelaiini (600GDU/g) 25mg
Pepsiini 25mg
Piparminttuöljy 25 mg
Härän sappi 15mg
Lipaasi 10mg
Sellulaasi 5mg
Käyttöohje:
1 kapseli päivässä 1-2 kertaa juuri ennen ruokailua. Valmistetta ei tule käyttää tulehduksellisten suolistosairauksien yhteydessä ilman hoitavan terveydenhuollon ammattilaisen suostumusta.
ENAXIUM 60kpl/pkt hinta 49 euroa. Postitus 3 euroa kotimaassa. Tilaa sivun alla olevalla lomakkeella.
Halutessasi kysyä lisää tai yksilöllistä neuvontaa ota yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Laita yhteystietosi, soitan sinulle!
Enaxium pkt 60kpl hinta 49 euroa. Postitus 3 euroa kotimaassa.
Entsyymien tehtävä on pilkkoa ruoka ravintoaineiksi.