Hyvinvointineuvoja

Hyvinvointisi parhaaksi

Julkaistu 23.10.17

Muokattu 15.4.18

Kalaöljy

Maailman raikkain kalaöljy true omega

Jos sinulle vain paras on kyllin hyvää, olet nyt löytänyt oikeaan osoitteeseen. Truenordicilta saat kaikkein korkealaatuisimpia pohjoismaisia ravintolisiä, jotka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Esimerkkinä maailman raikkain kalaöljy true omega™. Tämä kylmäpuristettu kalaöljy on ainutlaatuinen yhdistelmä arktista turskaöljyä ja camelinaöljyä. Kalaöljy tulee Pohjois-Norjan villiturskasta, ja camelinaöljy norjalaisilta niityiltä.

Näiden öljyjen yhdistelmä on täydellinen. Ne toimivat symbioosissa, joka ehkäisee tehokkaasti öljyn hapettumista. Tämä on ensimmäinen markkinoilla oleva kalaöljy, jossa käytetään tätä öljy-yhdistelmää.

 

Miksi true omega™ on hyväksi minulle?

true omega™ sisältää EPA- ja DHA-rasvahappoja, jotka ovat elintärkeitä elimistöllesi, ja jotka täytyy saada ravinnosta. On osoitettu, että periaatteessa kaikilla on puutetta niistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vähintään 250 mg:n päivittäisellä annoksella nämä kaksi rasvahappoa, EPA ja DHA, edesauttavat sydämen normaalia toimintaa. Yhdestä annoksesta true omega™ -öljyä saat yhteensä 1200 mg näitä kahta rasvahappoa. EPA ja DHA edesauttavat myös elimistöä ylläpitämään normaalin verenpaineen, kun päivittäinen annos on 3 g. Norjalainen camelinaöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Camelinaöljy vaikuttaa samalla tavoin myös kalaöljyn hapettumista ehkäisten. Sen vuoksi true omega™ -kalaöljyllä on lyömättömän alhainen totox-arvo (jolla mitataan hapettumista eli oksidaatiota) – vain 2,1.

true omega™ haastaa vanhoja uskomuksia, että kalaöljy ei ole raikasta eikä hyvänmakuista. Olemme tehneet parhaamme löytääksemme juuri ne oikeat ainesosat ja raaka-aineet Pohjolan luonnosta, jotta voisimme tarjota kalaöljyn, joka erottuu massasta ja sisältää vain kaikkein parhainta.
true omega™ sisältää sitruunaa ja appelsiinia, jotka antavat kalaöljylle raikkaan maun. Hyvin pieni määrä luonnollista steviaa makeuttaa öljyä hieman. Maku on tuore ja nautinnollinen, vähän kuin sitruunapiiraassa!

 

250 ml pullo
• Suositeltu päiväannos 8 ml,
• josta saa 1500 mg Omega 3,
• 500 mg EPA,
• 700 mg DHA ja
• 60 mg DPA
• Hinta: 39,00 € (sis. ALV 14 %)

Lue lisää täältä true omega

 

 

Copyright © 2021. All Rights Reserved.